Eşti aici

Termeni și condiții

Site-ul www.podoabacasei.ro este proprietatea SC Podoaba Casei SRL, CUI 36718754, J22/2404/2016, Sediu social: Str. Principală, nr. 317, Localitatea Munteni, jud. Iași, România, e-mail: contact@podoabacasei.ro.

Utilizarea site-ului podoabacasei.ro, plasarea de comenzi prin telefon sau online reprezintă acceptul Dumneavoastră pentru Termenii şi condiţiile prezentate în continuare. Vă recomandăm să citiţi cu atenţie prezentul document. Podoaba Casei SRL poate modifica oricând, fără o notificare prealabilă, aceste prevederi. În această pagină va fi afişată întotdeauna cea mai recentă versiune a Termenilor şi condiţiilor care reglementează activitatea pe site-ul podoabacasei.ro.

Confidențialitate

Toate datele dumneavoastră de contact (nume, adresă de e-mail, adresă poştală, număr de telefon), pe care ni le oferiți prin formularul de înregistrare, sunt colectate în scopul procesării și livrării comenzilor dumneavoastră. Aceste date nu vor fi accesibile ori cedate unei terțe părți, fiind protejate de un sistem informatic foarte sigur. Clienții noștri pot primi, periodic, informații pentru buna întreținere a produselor comandate ori alerte de tip newsletter.

Orice persoană înregistrată în site-ul podoabacasei.ro poate cere oricând eliminarea sa din baza de date, într-un email trimis la adresa contact@podoabacasei.ro.

Există posibilitatea ca datele dumneavoastră personale să fie transmise autorităţilor Statului, pentru efectuarea oricăror verificări justificate, în baza legii.

Podoaba Casei SRL certifică faptul că va respecta drepturile stipulate în Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, cu modificările ulterioare.

Orice tentativă de accesare a datelor personale ale altui utilizator, de modificare neautorizată a conţinutul site-ului podoabacasei.ro sau de afectare a performanţelor serverului pe care ruleaza site-ul podoabacasei.ro, va fi considerată tentativă de fraudare a site-ului podoabacasei.ro şi va conduce din partea noastră la sesizarea organismelor de cercetare legală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Copyright

Podoaba Casei este marcă înregistrată a SC Podoaba Casei SRL, care beneficiază de toate drepturile legale ce decurg de aici.

Podoaba Casei SRL declară că întreg conţinutul de pe site-ul podoabacasei.ro este original şi că toate resursele folosite (text, multimedia) nu încalcă legea dreptului de autor. Pentru raportarea oricăror cazuri de încălcare a drepturilor de autor, ne puteţi contacta folosind adresa de email contact@podoabacasei.ro. Întregul conţinut al site-tului podoabacasei.ro este autentificat notarial şi este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea a oricăror elemente ce compun site-ul podoabacasei.ro, fără acordul SC Podoaba Casei SRL, va fi pedepsită conform legilor în vigoare.

Podoaba Casei SRL interzice în mod explicit, făcând pentru asta uz de toate mijlocele tehnice şi legale, copierea, vinderea sau exploatarea informaţiilor din site în orice manieră care aduce atingere intereselor Podoaba Casei SRL, proprietarul de drept şi de fapt al site-ului www.podoabacasei.ro.

Informaţii personale

Sunteţi de acord că furnizarea produselor şi serviciilor va începe după îndeplinirea completă a formalităţilor de înregistrare cerute de site, într-o manieră corectă, completă şi exactă.

Înţelegeţi că sunteţi responsabil pentru toate acţiunile care decurg din folosirea contului personal de pe podoabacasei.ro. Podoabacasei.ro nu poate fi făcut responsabil pentru neglijenţa utilizatorului cu privire la securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale.

Ne rezervăm dreptul de a suspenda ori desfiinţa conturile neconforme cu realitatea, incomplete sau frauduloase.

Prezentare produse

Podoabacasei SRL garantează conformitatea produselor ce urmează a fi livrate cu descrierea caracteristicilor din paginile de prezentare.

Plasarea unei comenzi

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul nostru se consideră că încheiați un contract cu noi. Pentru a plasa o comandă, vă rugăm să urmați pașii indicați și să oferiți datele necesare pentru înregistrarea și procesarea comenzii. După plasarea comenzii veți primi o confirmare de înregistrare, iar în panoul de client veți putea urmări situația comenzii. Întotdeauna, înainte de expediere, vă sunăm pentru a vă comunica data exactă de livrare.

Ambalare și livrare

Obiectele expediate de noi sunt ambalate manual, cu cea mai mare atenție și depunem toate eforturile ca acestea să ajungă la dumneavoastră în stare impecabilă. 

În vederea livrării, curierul vă va contacta pentru a vă consulta cu privire la ora la care doriți să vă fie predat coletul. Livrarea comenzii se va consemna în actele de predare-primire semnate de dumneavoastră și de curierul care a efectuat livrarea. Firma de curierat cu care colaborăm noi este Fan Courier.

La momentul livrării, vă rugăm să verificați integritatea ambalajului produsului. În cazul în care observați că ambalajul este deteriorat, menționați acest aspect în actele de predare-primire și returnați coletul cu produsul curierului care a efectuat livrarea. Dacă după deschiderea coletului observați neconformități între comanda dumneavoastră și produsele primite, vă rugăm să ne contactați imediat. Deși această situație este puțin probabilă, într-o astfel de eventualitate vom depune toate eforturile pentru a remedia situația în cel mai scurt timp.

Înainte de expediere, vă vom contacta telefonic pentru a vă spune când va ajunge coletul la destinaţie, precum şi pentru a vă comunica costul total al comenzii (valoare efectivă plus transport).

Plata

Pentru achitarea produselor comandate pe podoabacasei.ro aveți la dispoziție următoarele opțiuni:
- plata cu numerar la livrarea coletului acasă, de către curier;
- plata cu cardul/numerar dacă optați pentru ridicarea coletului dintr-o agenție FAN Courier;
- transfer bancar efectuat în avans, caz în care comanda se va expedia standard (fără ramburs, costuri zero la livrare).

Important!

Returul produselor poate fi realizat doar după notificarea prealabilă a podoabacasei.ro și după primirea unui răspuns afirmativ din partea noastră.

Se pot returna obiectele cu defecte?

În cazul în care ați primit de la noi un obiect cu defect de producție sau deteriorat în timpul transportului, ne asumăm responsabilitatea acestor defecte și vă vom schimba produsul sau vom returna contravaloarea acestuia. În acest caz, va rugăm să ne contactați prin e-mail (contact@podoabacasei.ro) sau telefonic, în maxim 48 de ore de la primirea coletului. Orice sesizare legată de eventuale defecte ale produsului primit, făcută la mai mult de 48 ore de la primirea coletului, nu va mai putea fi soluționată pozitiv.

În cât timp primesc banii înapoi în urma returului efectuat?

Banii se vor returna în termen de maxim 30 zile de la recepționarea produsului returnat de dumneavoastră, într-un în cont bancar indicat de dumneavoastră. 

Cum pot returna un produs/o comandă? 

Intenția noastră este deplina dvs. satisfacție, atunci când achiziționați produse de pe podoabacasei.ro, motiv pentru care magazinul nostru respectă prevederile Legii 34/2014 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță, acte normative ce conferă cumpărătorului dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Returul produselor poate fi realizat doar după notificarea prealabilă a magazinului virtual și după primirea unui răspuns afirmativ din partea noastră. În acest scop, trebuie să trimiteți o notificare prin care să ne anunțați că doriți să renunțați la cumpărare, la adresa: contact@podoabacasei.ro.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. În această situație puteți opta fie pentru achiziționarea altor produse, fie pentru returnarea contravalorii comenzii, aceasta urmând să vă fie livrată în termen de maxim 30 de zile de la denunțarea unilaterală, formulată în scris.

Magazinul Podoaba Casei are dreptul, atunci când consideră că acțiunile clientului au fost de rea-credință, să pretindă acestuia daune interese, în condițiile legislației în vigoare. De asemenea, își rezervă dreptul ca, în astfel de situații, să refuze ulterior onorarea oricăror alte comenzi clientului care a manifestat atitudine sau conduită lipsite de bună-credință. 

În cazul în care produsele nu se pot livra sau integritatea le este afectată pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea sumelor încasate deja de Podoaba Casei, dar nu și despăgubiri suplimentare. Valoarea maximă a obligațiilor companiei noastre față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare a unui colet/produs este valoarea sumei încasate de la client pentru respectiva comandă.

În ce condiții pot returna produsele?

În orice situație de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost trimise clientului (cu excepția viciilor ascunse și exceptând defectele deja semnalate de Client în corespondența cu Podoaba Casei), împreună cu toate documentele care l-au însoțit

Obiectele returnate nu trebuie să prezinte urme de uzură, pete, zgârieturi sau deteriorări de orice natură. 

Dacă returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau dacă clientul a expediat produsul fără a obține în prealabil confirmarea cererii de retur, costul transportului înapoi către cumpărător se va face pe cheltuiala cumpărătorului.

Adresa de returnare a produselor este: ...............................

Pentru orice problemă întâmpinată, nu ezitați să ne contactați prin email (contact@podoabacasei.ro) sau telefon (00000000000).

Drept aplicabil

Orice eventuală neînțelegere apărută în relație cu cumpărătorii vom căuta să o soluționăm amiabil. Dacă rezolvarea amiabilă nu este posibilă, rămâne soluționarea pe calea legală, în conformitate cu legile în vigoare ale Statului român.

Prin accesarea și comandarea de produse de pe site-ul podoabacasei.ro sunteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare.

Acești Termeni și condiții se vor aplica tuturor comenzilor plasate. Ne rezervăm, de asemenea, dreptul de a modifica Termenii și condițiile, în vederea îmbunătățirii serviciilor noastre, de câte ori este nevoie.