Eşti aici

Livrare și plată

Ambalare și livrare

Obiectele expediate de noi sunt ambalate manual, cu cea mai mare atenție și depunem toate eforturile ca acestea să ajungă la dumneavoastră în stare impecabilă. 

În vederea livrării, curierul vă va contacta pentru a vă consulta cu privire la ora la care doriți să vă fie predat coletul. Livrarea comenzii se va consemna în actele de predare-primire semnate de dumneavoastră și de curierul care a efectuat livrarea. Firma de curierat cu care colaborăm noi este Fan Courier.

La momentul livrării, vă rugăm să verificați integritatea ambalajului produsului. În cazul în care observați că ambalajul este deteriorat, menționați acest aspect în actele de predare-primire și returnați coletul cu produsul curierului care a efectuat livrarea. Dacă după deschiderea coletului observați neconformități între comanda dumneavoastră și produsele primite, vă rugăm să ne contactați imediat. Deși această situație este puțin probabilă, într-o astfel de eventualitate vom depune toate eforturile pentru a remedia situația în cel mai scurt timp.

Plata

Pentru achitarea produselor comandate pe podoabacasei.ro aveți la dispoziție următoarele opțiuni:
- plata cu numerar la livrarea coletului acasă, de către curier;
- plata cu cardul/numerar dacă optați pentru ridicarea coletului dintr-o agenție FAN Courier;
- transfer bancar efectuat în avans, caz în care comanda se va expedia standard (fără ramburs, costuri zero la livrare).