Eşti aici

Confidențialitate

Toate datele dumneavoastră de contact (nume, adresă de e-mail, adresă poştală, număr de telefon), pe care ni le oferiți prin formularul de înregistrare, sunt colectate în scopul procesării și livrării comenzilor dumneavoastră. Aceste date nu vor fi accesibile ori cedate unei terțe părți, fiind protejate de un sistem informatic foarte sigur. Clienții noștri pot primi, periodic, informații pentru buna întreținere a produselor comandate ori alerte de tip newsletter.

Orice persoană înregistrată în site-ul podoabacasei.ro poate cere oricând eliminarea sa din baza de date, într-un email trimis la adresa contact@podoabacasei.ro.

Există posibilitatea ca datele dumneavoastră personale să fie transmise autorităţilor Statului, pentru efectuarea oricăror verificări justificate, în baza legii.

Podoaba Casei SRL certifică faptul că va respecta drepturile stipulate în Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, cu modificările ulterioare.

Orice tentativă de accesare a datelor personale ale altui utilizator, de modificare neautorizată a conţinutul site-ului podoabacasei.ro sau de afectare a performanţelor serverului pe care ruleaza site-ul podoabacasei.ro, va fi considerată tentativă de fraudare a site-ului podoabacasei.ro şi va conduce din partea noastră la sesizarea organismelor de cercetare legală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.